Gyeon Quartz weekend @ Carclean.com

Hier vind je de sponsors van onze club.

Moderators: Moderators, Bestuur

Gebruikersavatar
Carclean.com
Clubsponsor
Berichten: 9
Lid geworden op: ma 5 maart 2012, 10:36
Locatie: Berkel en Rodenrijs
Contacteer:

Gyeon Quartz weekend @ Carclean.com

Bericht door Carclean.com »

GYEON WEEKEND! In het weekend van 25 en 26 augustus organiseren we maar liefst vier clinics voor alle liefhebbers van Gyeon Quartz!

Samen met Jeremy, Yves en/of Robert van Gyeon wordt er een presentatie gegeven (deels in het Engels) met alle ins en outs omtrent de producten en worden uiteraard de diverse coatings behandeld. In de basis wordt er een training gegeven die voor iedereen geschikt is. Gyeon heeft haar consumentenassortiment verdeeld in de groepen Enthusiasts en Professionals. De ochtendclinic is voornamelijk afgestemd op de Enthusiasts doelgroep. Iedereen is van harte welkom! Indien je nog geen of weinig ervaring hebt met de Gyeon producten en coatings is deze clinic uitermate geschikt om aan deel te nemen!

Naast een korte presentatie en uitleg over de diverse producten is er voornamelijk aandacht voor praktijkmomenten. In deze praktijkmomenten kun je zelf gebruik maken van de diverse producten en deze aanbrengen op onze testpanelen. Hierbij staan voornamelijk de diverse coatings centraal.

Natuurlijk is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen. De onderwerpen die zeker aan bod komen zijn:
- Wat zijn de verschillen tussen de beschikbare coatings?
- Hoe kun je de coatings en andere producten van Gyeon het beste gebruiken?
- Algemene informatie over het merk, hoe is het merk ontstaan?

De demodag zal een halve dag in beslag nemen en is inclusief lunch. Naast de demodag is er de mogelijkheid om aankopen te doen in de showroom. De showroom is alleen open voor de clinic deelnemers!

Voor deze clinic dien je je in te schrijven. Zonder inschrijving kun je niet deelnemen aan deze clinic. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, wees er dus snel bij: VOL = VOL. De kosten voor de clinic, inclusief lunch zijn €35,-.

Meer informatie over de clinics kun je terugvinden via de volgende link: https://www.carclean.com/nl/clinics.html
Plaats reactie